Granola!

Du trenger:
125 g mandler
75 g hasselnøtt
50 g walnøtter
500 g havregyn
1 ss chiafrø
75 g gresskarkjerner
75 g linfrø
75 g sesamfrø
75 g solsikkekjerner

1,5 dl tranebærjuice
2 ss kokosolje
2 ss honning
1,5 dl vann

1 pk tørkede tranebær
1 pk tørket bananchips
1 pk Gojibær

Slik gjør du:
– Grovhakk nøttene, og sil av det som er meir nøttemel enn grovhakket (behold nøttemelet i ein krukke til å bruke i annen bakst, for eksempel i knekkebrød oppskriften min).
– Ha juice, vann, kokosolje og honning i ein kjele, varm opp så det smelter sammen.
– skru på bakerovnen på 140 grader varmluft.
– Mål opp og bland alt det tørre: frø, havregryn, nøtter.
– Hell så den varme væsken litt etter litt over granolablandingen. rør godt, slik at væsken fordeles godt i granolablandingen. jo bedre du rører jo bedre resultat får du.
– Finn så frem 2 bakeplater, bre granolablandingen utover bakebrettene.
– Nå er det klart for steking.
– Stek på 140 grader med varmluft, i ca 60 min. ta ut brettene hvert 10`ende minutt, rør godt i granolaen og bytt plass på brettene.
– La granolablandingen avkjøles helt ned før du blander inn de tørkede bærene og bananene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s